Huvema

Huvema logo

“Sanders|Fritom gaat heel zorgvuldig om met onze kwalitatieve machines. Daarnaast is de vertrouwensband heel goed.”

René de Waal — Huvema

Al tientallen jaren is Huvema actief in Nederland en levert wereldwijd machines in meer dan 20 landen. Huvema staat bekend om de uitstekende leverbetrouwbaarheid en heeft een goede reputatie in de markt opgebouwd voor het leveren van metaalbewerkingsmachines zoals draaibanken, freesmachines en zaagmachines. Ook voor gereedschappen en toebehoren voor de machines kunnen klanten bij Huvema terecht. Met de aanvullende artikelen die Huvema in de webshop verkoopt, is Huvema in staat om een complete werkplaatsinrichting te leveren. 

Waarom hebben jullie destijds gekozen voor Sanders | Fritom? 

Al meerdere jaren werkt Huvema samen met Sanders | Fritom. We hebben gekozen voor Fritom omdat deze vervoerder dicht bij onze locatie in Veghel  is gevestigd, maar voornamelijk omdat Sanders | Fritom aansluit op onze reputatie namelijk zorgen voor een uitstekende leverbetrouwbaarheid. Bij een vorige vervoerder kregen we veel klachten van klanten. Onze producten kwamen o.a. vaak beschadigd aan. Sanders | Fritom gaat heel zorgvuldig om met onze kwalitatieve machines. Daarnaast is de vertrouwensband heel goed.

Wat is de customer journey van de klanten van Huvema? 

Wij zijn een groothandel en leveren dus met name producten aan andere bedrijven. Huvema heeft een breed klantenbestand waaronder bedrijven in de maakindustrie, maar ook werkplaatsen en opleidingscentra. Dit betekent dat die klantenreis naar onze producten er ook anders uitziet. We dragen bijvoorbeeld bij aan opleidingen van metaalbewerkers door het leveren van de machines. Maar ook aan productiebedrijven die producten maken met onze machines. De oriëntatie op deze producten gaat of via de vakhandel, het web (ook een webshop) of via onze showroom.  In ons magazijn hebben we meer dan 10.000 producten op voorraad. Dat betekent, dat we snel kunnen leveren.  De klanten van Huvema kiezen bewust tussen goede service, advies en de kwaliteit aan de ene kant en prijs en snelheid aan de andere kant. Veel klanten hebben tegenwoordig behoefte aan one-stop-shopping en ontzorging. Daarin kan Huvema een goede rol spelen. Ons leveringsprogramma is dan ook continu in ontwikkeling. Onze servicegraad is hoog en onze deskundigheid staat continu ter beschikking. 

 

Huvema Producten
7 E Fulfilment

Hoe draagt Sanders | Fritom hieraan bij? 

Wij willen service, betrouwbaarheid en leverbetrouwbaarheid bieden aan de klanten. Als verlengstuk van onze eigen ambitie en beloften naar de markt toe. Sanders | Fritom gaat hier goed mee om. Bijna geen klachten, ze maken het helemaal waar. De samenwerking is positief, ook de communicatie is goed en daardoor is er veel mogelijk. Bijvoorbeeld ook als er last minute iets vervoerd moet worden, of als het gaat om grote machines. Wij zijn blij met de oplossingsgerichtheid van Sanders | Fritom. 

Afdeling Sales