Internationaal

Sanders l Fritom is een betrouwbare partner voor groupage zendingen door geheel Europa. De basis van deze transporten ligt bij Veenstra&Wiersma, van oudsher een internationale opererende vervoerder, een hecht familiebedrijf en medeoprichter van de Fritom Group, dat in januari 2010 gefuseerd is in Sanders|Fritom.

De gebiedsspecialisatie in Europa die door Sanders|Fritom met de eigen vloot wordt onderhouden is Duitsland. Dagelijks vertrekken er lijndiensten naar de grote handelscentra in Midden en Zuid Duitsland, Frankfurt, Nurnberg, Munchen en Stuttgart. Het Ruhrgebied wordt als 24-uurs operatie fijnmazig met distributiewagens beleverd. Van 1 pallet tot en met complete vrachten (LTL en FTL) worden op deze wijze vanuit de gehele Benelux (of vice versa) binnen uiterlijk 2 werkdagen bezorgd.

Alle bedrijven binnen de Fritom Group werken in hun eigen specialisme op bestemmingen in verschillende landen. Hierdoor biedt Sanders l Fritom concurrerende tarieven voor snelle en flexibele oplossingen. Betrouwbaar, flexibel en duidelijkheid zijn de sleutelwoorden. Ook de vraagstukken die buiten het eigen verzorgingsgebied liggen worden passend opgelost.

Dat is de kracht van de Fritom Group !