Fritomnieuws

Fritom sponsort kaatsen

Fritom verlengt sponsorcontract KNKB

Publicatie datum: 09-05-2019

Fritom is al enkele jaren sponsor van het schoolkaatsen. In het nieuwe sponsorcontract ligt de focus naast op het schoolkaatsen ook op wallball. Dit muurkaatsen is voor sommigen een ondersteuning voor het kaatsen in de zomer, maar het is ook gewoon een leuk, attractief snel spel. Wallball wordt inmiddels in meer dan 30 landen gespeeld. Reinder Beuving, directeur bedrijfsvoering van Fritom over de sponsoring: "Het begint allemaal bij de jeugd. Deze categorie moet je enthousiasmeren en activeren." Jelle Breeuwsma, algemeen directeur van Melkweg|Fritom en Bidon|Fritom geeft aan dat Fritom er trots op is om op deze wijze het kaatsen te ondersteunen.

lees verder »

17e editie Rietplasloop in Emmen

Publicatie datum: 29-04-2019

Zondag 19 mei aanstaande is het zover: de 17e editie van de Rietplasloop in Emmen. Dit mooie hardloopevenement met schitterend parcours kent jaarlijks honderden enthousiaste deelnemers. De Rietplasloop is er dan ook voor jong en oud en voor zowel gevorderde als beginnende hardlopers.

lees verder »

Oldenburger|Fritom sponsort Bart Hol en Chris Kuiper

Publicatie datum: 17-04-2019

Veel topsporters kunnen er alleen maar van dromen, maar voor Bart Hol en Chris Kuiper werd het werkelijkheid. Tijdens de Special Olympics World Games in Abu Dhabi – van 14 t/m 21 maart – haalde Bart goud, zilver, brons én een vierde plek op het onderdeel zwemmen. Chris haalde op ditzelfde onderdeel maar liefst twee keer goud en twee keer een vierde plek.

lees verder »