Saval

Publicatie datum: 03-07-2013

Saval het derde bedrijf van de SK FireSafety Group dat met de Fritom Group samenwerkt

Per mei jl. verzorgt Sanders|Fritom de dagelijkse nationale en internationale distributie voor Saval, onderdeel van de SK FireSafety Group en specialist op het gebied van brand- en vluchtveiligheid.

Eerder waren Hugen Brandbeveiliging en Adviesbureau, en Simplus Brandplusapparaten, beiden ook onderdeel van de SK FireSafety Group al naar Sanders|Fritom overgestapt. René Punselie, manager logistiek bij Saval:

”Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijk voor ons, voor zowel onze producten als voor onze dienstverlening. Sanders|Fritom deelt deze visie met ons. Onder andere het feit dat wij als groep één vast aanspreekpunt binnen Fritom hebben dat oplossingsgericht en proactief met ons meedenkt, heeft ons doen besluiten om onze gehele supply chain door de Fritom Group te laten verzorgen. Onze leveranciers in China melden met ingang van 25 juni jl. alle orders voor afhaling bij de Fritomcontacten in Shanghai aan. In samenwerking met Forvision|Fritom in Rotterdam loopt dan het intercontinentaal vervoer met alle verdere afhandeling, van douaneafhandeling tot aflevering bij onze bedrijven. Wij verwachten door een langdurige samenwerking de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening te vergroten. De samenwerking zal niet alleen een positief effect op onze klanten hebben, maar ook op de interne processen binnen de bedrijven van de SK FireSafety Group. De eerste feedback van onze zusterbedrijven die de overstap naar Sanders|Fritom al hebben gemaakt, is uiterst positief te noemen.”