Voel je welkom!

Coen van Extel:

"Ik kan je vertellen dat ik al 20 jaar bij de zaak zit en de groei heb meegemaakt en dat ik daardoor me “verweven” voel met Sanders|Fritom en het bijna als m’n eigen zaak zie. Een soort trots voel ik dan. Mede door inzet bij de CC (chauffeurscommissie), PV (personeelsvereniging) en vooral het mentorschap.

Als mentor heb ik het grote doel om jonge (maar ook de meer ervaren) collega’s iets mee te geven waardoor ze betere chauffeurs worden. Ik denk dat ik door mijn ervaring in het fijnmazige distributiewerk iets voor de jongens (en meisjes) kan betekenen. Ik zeg ook altijd tegen de chauffeurs: iedereen kan over de snelweg naar Italië rijden, maar als je in onze business (lees: 20 x achteruit manoeuvreren met een vrachtwagen op alle mogelijke plaatsen in de Benelux) en je doet dat ook nog schadevrij, efficiënt en zo zuinig mogelijk, dan mag je jezelf best een schouderklopje geven en trots op jezelf zijn."

Johnny van Langen:

"Ik ben nu al meer dan 10 jaar met veel plezier in dienst bij Sanders|Fritom. Met mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de interne uitstraling van het bedrijf. Zo houd ik alles netjes, geordend en draag ik zorg dat de retour goederen weer netjes bij de klant terecht komen.

Aan de andere kant sta ik regelmatig in contact met de planning, zodat wij ook overdag onze klanten verder op weg kunnen helpen. Geen enkele dag is hetzelfde, maar die schone werkvloer dat blijft. Dat werkt toch veel lekkerder?"

Luuk van Daal:

"Al vanaf mijn 16de ben ik werkzaam bij Sanders|Fritom. in combinatie met mijn opleiding en reizen bestond deze tijd uit komen en gaan. Maar bij het terug komen voelde het altijd weer als thuis komen in een warm nest. Dat is ook wat werken voor Sanders|Fritom zo leuk maakt. Samenwerken in een leuk team met fijne mensen.

Mijn functie is Teamleider Warehouse en dit doe ik nu 5 maanden. De groei die ik hier intern heb meegemaakt,hebben mij ontzettend geholpen voor mijn persoonlijke ontwikkeling. En deze kennis probeer ik door te geven aan mijn mensen. Kom jij mijn team versterken? Kijk dan vooral even onder het kopje “vacatures”."

Toon alle vacatures »