Certificeringen

Voor ons en onze klanten is het leveren van kwaliteit erg belangrijk. Om deze voor u te garanderen, hebben wij bij Sanders|Fritom verschillende certificeringen behaald over de jaren. Daarnaast dragen wij zorg voor het up-to-date houden van onze kennis, door middel van trainingen en toetsing.

ISO 14001 Certificaat Sanders Fritom 20200626112834969 0001

Voor beheersing van het niveau van dienstverlening en kwaliteit maken we gebruik van de volgende kwaliteitssystemen:

Wij zijn gecertificeerd volgens kwaliteitsnorm ISO 9001:2015, wat betekent dat het kwaliteitsmanagement van onze dienstverlening orde is. ISO9001 is een internationale norm voor kwaliteitssystemen.

Wij zijn gecertificeerd volgens kwaliteitsnorm ISO 14001:2015, een internationaal erkende norm voor het opzetten van een milieu management systeem (MMS). Door een MMS systeem te implementeren besteden we structureel aandacht aan milieu in onze bedrijfsvoering. Hierbij staan twee belangrijke uitgangspunten centraal: ✅ Voldoen aan wet- en regelgeving en het beheersen van milieu risico’s. ✅ Streven naar een permanente verbetering van onze milieuprestaties. 

Sanders|Fritom voldoet aan de registratienormen zoals vastgelegd in de PayChecked in Transport Registratienormen en is opgenomen in het PayChecked in Transport register.

Wij zijn gecertificeerd volgens de kwaliteitsnormen voor biologische productiemethoden en mogen dit soort goederen opslaan en vervoeren.