Fueled to Sustain

Sanders|Fritom is een familiebedrijf. We are in it for the long run! Het milieu en de leefbaarheid van onze omgeving is ontzettend belangrijk voor ons allemaal. Bij Sanders|Fritom zijn wij bewust van onze impact. In onze strategie hebben we bepaald dat we ons als logistiek dienstverlener willen onderscheiden door duurzame maatschappelijke betrokkenheid te combineren met klantgerichtheid, flexibiliteit en ondernemerschap. De focus op duurzaamheid komt naar voren in verschillende aspecten binnen onze bedrijfsvoering.

European Clean Trucking Alliance Ecta

Environment

Bij Sanders|Fritom is het milieu een cruciaal aspect van onze bedrijfsvoering. We hechten veel belang aan duurzaam bouwen, duurzaam vervoer en duurzaam ondernemen. We streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren door het gebruik van duurzame materialen en energie-efficiënte technologieën in onze faciliteiten. Onze vloot wordt voortdurend geüpgraded om de uitstoot te verminderen en we stimuleren het gebruik van alternatieve brandstoffen. Duurzaamheid is verweven in alles wat we doen en we blijven ons inzetten voor een groenere toekomst.

Social

De belangrijkste factor binnen Sanders|Fritom is de mens, onze medewerkers. Het is voor ons belangrijk dat onze medewerkers in goede gezondheid bij ons kunnen werken en dat wij een veilige werkplek faciliteren. Wij bieden onze medewerkers de kans om zich te laten checken op een aantal belangrijke fysieke en mentale gezondheidsaspecten tijdens een vitaliteitscheck, daarnaast hebben wij een vitaliteitsprogramma waarbij wij o.a. fruit op je werk aanbieden, elke maand een gezonde snack en leuke sportieve activiteiten. Ook hebben wij veiligheid hoog op de agenda staan en besteden aandacht aan een goede onboarding van de nieuwe medewerkers en het correct informeren van al onze medewerkers over de veiligheidsinstructies tijdens de verschillend werkzaamheden. Daarnaast bieden wij een mooi opleidingsportal aan voor code 95 opleidingen en krijgen onze medewerkers de kans om zich te ontwikkelen met het volgen van maatwerk trainingen en opleidingen. 1% Van de loonkosten gaat naar opleiding van het personeel.

Naast het welzijn van onze medewerkers hechten wij waarde aan het bijdragen aan de maatschappij en dan vooral lokale projecten. Wij sponsoren elk jaar een zomervakantiekamp in de buurt voor kinderen die financieel niet op vakantie kunnen met hun ouder(s)/verzorgers. Ook sponsoren wij bijvoorbeeld een tennistoernooi waar medewerkers van Sanders|Fritom aan meedoen en een damesvoetbalteam in Schijndel.

Essentieel voor het voorbestaan van ons bedrijf is het investeren in de jeugd. Dit doen wij door gastlessen op verschillende scholen en het faciliteren van rondleidingen voor scholieren. Ook geven wij dode hoek les op basisscholen.

Foto Collega's
Nl Sdg Poster Rgb

Governance

Sanders|Fritom houdt zich aan alle relevante wet- en regelgeving. Wij zijn ISO9001:2015 en ISO14001:2015 gecertificeerd, hiermee tonen wij aan dat onze bedrijfsvoering voldoet aan de kwalitatieve eisen van de ISO9001 norm en de milieu eisen van de ISO14001 norm.

Daarnaast zijn wij SKAL BIO gecertificeerd. We mogen de handling en opslag van bio artikelen verzorgen.

Sanders|Fritom heeft een Paychecked keurmerk laat hiermee zien dan wij onze medewerkers op de juiste manier belonen en t de volledige loonadministratie op orde is.

Ook zijn wij een erkend leerbedrijf. Wij zijn bevoegd op stages en leerbanen te verzorgen voor het mbo en hbo onderwijs.

BEL MIJ TERUG

Terry (1)

Terry Appel
Fueled to Sustain