Nieuws

30 juni 2020

Vanaf 1 juli werken wij samen met Goos Horeca te Apeldoorn. 🤝 Sanders|Fritom zal met trots de levering van haar producten in de Benelux en daarbuiten verzorgen. Zij beschikken over maar liefst 9 vestigingen en diverse webshops! Wat gaf de doorslag voor Goos Horeca? Met name de hogere leveringszekerheid en flexibiliteit in combinatie met de ondernemende aanpak van Sanders|Fritom. Wij kijken heel erg uit naar een succesvolle samenwerking!

27 juni 2020

Alle duimpjes omhoog, want we hebben ons 14001 certificaat binnen! 🎉 En dat doen we uiteraard samen met al onze mensen! Weer een bewijs van ons duurzame ondernemerschap. ISO 14001 is een internationaal erkende norm voor het opzetten van een milieu management systeem (MMS). Door een MMS systeem te implementeren besteed de gecertificeerde organisatie structureel aandacht aan milieu in haar bedrijfsvoering. Hierbij staan twee belangrijke uitgangspunten centraal: ✅ Voldoen aan wet- en regelgeving en het beheersen van milieu risico’s. ✅ Streven naar een permanente verbetering van onze milieuprestaties. Super trots op deze prestatie en het certificaat krijgt een mooi plekje op onze locatie!

16 juni 2020

Wij zijn met de Ecostars waardering gekomen op maar liefst 5 sterren! Deze maximale Ecostars-waardering staat voor onze inspanningen op het gebied van schoon en duurzaam vervoer.

09 juni 2020

Met trots kunnen wij mededelen dat Fritom Group 7 plaatsen omhoog geschoven is en daardoor als nummer 22 in de Top 100 van logistiek dienstverleners 2020 van Nederland is geëindigd.

30 maart 2020

Wij hebben goed nieuws te melden! Opnieuw kiest een sanitairtopper voor Sanders|Fritom. Sanibell verwacht met Sanders|Fritom een verdere groei te kunnen realiseren en daarbij het directe familiaire contact te behouden.

26 maart 2020

Met gepaste trots laten we weten dat we verhuisd zijn naar een gloednieuw distributiecentrum. Sinds maandag 23 maart zijn we actief vanuit ons geheel nieuwgebouwde pand: Jagersveld 14 in Uden.

16 maart 2020

De impact van het coronavirus op het dagelijks leven is groot. Bij Sanders|Fitom vinden we het belangrijk dat onze mensen veilig kunnen werken. Daarom hebben wij een coronaprotocol opgesteld om dit te kunnen garanderen.

Sanders|Fritom

Certificeringen Sanders|Fritom

Sanders|Fritom is onderdeel van de Fritom Group