Nieuws

26 juni 2024

Onlangs zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan met Duka. De toonaangevende producent van douchecabines uit Zuid-Tirol. Duka onderscheidt zich door haar hightech productie en innovatieve toepassingen in de wereld van sanitaire producten. Wij zijn dan ook trots om dit innovatieve familiebedrijf te ondersteunen in de opslag en uitlevering van haar producten aan speciaalzaken, projecten en particulieren. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

19 juni 2024

Onlangs zijn we gestart met de samenwerking met Econox. Econox is een vooruitstrevende producent en leverancier voor al uw producten op het gebied van luchtbehandeling en ventilatie.  Naast het transport naar bouwplaatsen en particulieren adressen, regelen we een gedeelte van de opslag en uitlevering van haar spirobuizen.  Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

13 juni 2024

Met grote trots delen wij dat we de 2e plaats hebben behaald als Beste Leerbedrijf 2024 in de transport- en logistieksector! 

15 mei 2024

Onder het motto “Het verbeteren van levens en het verspreiden van hoop” heeft Veenstra|Fritom samen met zusterbedrijf Sanders|Fritom belangeloos een transport met ca 100 ton aan goederen naar Moldavië mede georganiseerd en uitgevoerd. Het doel was om hulp te bieden aan de armste bevolking in Moldavië onder regie van Stichting Mensenkinderen.

02 april 2024

Na 22 jaar samenwerking gaan we niet met pensioen, maar juist door! Onlangs heeft Härtha group de trailer overgedragen aan ons om ook de samenwerking voor de toekomst te borgen. Van Nederlandse tot Duitse wegen, we kijken ernaar uit om onze reis samen voort te zetten en nieuwe wegen te verkennen. Laten we samen bouwen aan een nog mooiere toekomst en uitkijken naar de fijne samenwerking die voor ons ligt!

27 maart 2024

Afgelopen maandag overhandigden wij met trots een belangrijke donatie aan WensAmbulance Brabant namens de Fritom Group. Dit bijzonder moment lieten wij natuurlijk niet zomaar voor bij gaan en werd feestelijk vastgelegd. Met het gesponsorde bedrag van € 10.000,- kunnen ze ongeveer 30 wensritten doen om deze terminale mensen nog een keer naar hun gewenste wensplek/plaats te brengen.

28 december 2023

Uit een recent uitgevoerd Klant Tevredenheidsonderzoek (KTV) bij Sanders|Fritom blijkt dat de algehele tevredenheid van onze diensten een gemiddelde score van 8,4 heeft behaald. Een opvallende prestatie werd geleverd door onze toegewijde chauffeurs, die een uitzonderlijke beoordeling behaalden van maar liefst 9,1.

02 november 2023

Warehouse -en transportklanten H&R Badmeubelen & Sier disposables zijn trotse HVO100 ambassadeurs. Samen zetten wij een krachtige stap naar het doel om de CO2 footprint te verkleinen. H&R badmeubelen en Sier disposables hebben hiervoor beide een HVO100 duurzaamheidscertificaat ontvangen.

05 oktober 2023

SFS Group - Your smart roof guide, een toonaangevende speler in Helmond en gespecialiseerd in daken, heeft vandaag het eerste certificaat ontvangen van Sanders|Fritom, ter erkenning van hun voortreffelijke inzet als ambassadeur en partner op weg naar een duurzame toekomst.

28 juni 2023

Sanders|Fritom zet grote stappen in haar inzet voor duurzaamheid met de overgang naar HVO100-brandstof. Per 1 juli 2023 is Sanders|Fritom overgestapt om al haar vrachtwagens aan te drijven met hernieuwbare HVO100-brandstof, wat direct resulteert in een vermindering tot maar liefst 90% van haar CO2-uitstoot.

11 juni 2023

De laatste fase van de bouw van het nieuwe warehouse van Sanders|Fritom is aangebroken. Op te foto is duidelijk te zien dat de bouw bijna klaar is. Sanders|Fritom is zich zeer bewust van de impact die de bouw van een groot warehouse heeft op de omgeving en het milieu. Daarom heeft ze ervoor gekozen om haar nieuwe pand te realiseren onder de BREEAM Excellent norm.

10 juni 2023

We maakten het vorig jaar allemaal mee: de energiecrisis. De prijzen voor elektriciteit stegen enorm en bij Sanders|Fritom ontstond daarom het plan om zelf meer energie op te wekken. Dit plan maakt dat Sanders|Fritom haar energiekosten kan drukken, maar past ook prima bij de energietransitie die de komende jaren zal moeten plaatsvinden naar een groene toekomst.

07 juni 2023

Wij hebben deze week maar liefst 10 gloednieuwe Crowns WT 3040-2.0 mogen ontvangen! Dit zal ons helpen om nog efficiënter te werken en de beste service te bieden! 💯 Daarnaast zijn we het onderwerp duurzaamheid ook zeker niet vergeten! Er zijn 5 oude machines gerecycled en de andere 5 worden opgeknapt voor hergebruik! ♻️ Wij streven ernaar om zowel innovatief als milieubewust te zijn. Door te investeren in deze initiatieven, werken we samen aan een groene toekomst! ✅

09 mei 2023

Wij zijn de logistiekelingen van 2023! Afgelopen zaterdag waren wij aanwezig bij het Logistiekelingen Ambassador Event! Logistiekelingen bestonden twee jaar, dus daar wilden wij zeker bij zijn! Ook was er een prijsuitreiking waarbij ze drie awards uitgereikt hebben onder de logistieke bedrijven. Hierbij vielen wij goed in de prijzen, en hebben wij twee awards in ontvangst mogen nemen! De ene voor ons bedrijf als ‘Ambassadeur van Logistiekelingen’. De andere voor onze collega Pim Hoefnagel als ‘Logistiekeling van het jaar’!  Als bedrijf zijn we hier enorm trots op en hebben wij Pim nog even extra in het zonnetje gezet.

18 april 2023

Op zaterdag 10 juni 2023 organiseert Sanders|Fritom een Banenfestival! Ben jij geïnteresseerd in een baan in de logistiek? Wil je graag aan de slag als vrachtwagenchauffeur of chauffeur worden? Lijkt het je leuk om onze klanten te woord te staan als medewerker customer service? Of ben jij onze nieuwe aanwinst op het crossdock? Wie weet ben jij dan onze nieuwe collega!

16 februari 2023

Op woensdag 1 maart 2023 organiseert Sanders|Fritom weer een Chauffeursavond!

06 december 2022

Begin dit jaar zijn we live gegaan met onze My Fritom applicatie, een nieuwe manier van orders indienen en een applicatie die onze klant toegang geeft tot alle (real-time) informatie over hun zending en warehouse-activiteiten. Na de succesvolle live gang, hebben we laatst een supermooie mijlpaal bereikt van de 100.000ste order ingevoerd in My Fritom. @Sanibell is de gelukkige die de 100.000ste order heeft geplaatst en daarom zijn wij deze week langsgegaan om hen te verwennen met een heerlijke taart!

20 september 2022

Op woensdagavond 12 oktober 2022 organiseert Sanders Fritom een chauffeursavond! Heb je interesse? Klik dan op de foto voor meer info.

16 augustus 2022

Deze zomer heeft Sanders|Fritom Stichting Spelend Kamperen wederom geholpen alle spullen naar het kampadres te vervoeren en weer terug. Stichting Spelend Kamperen verzorgt een hele week vakantie voor kinderen.

11 augustus 2022

De voordelen van crossdock scanning Sanders|Fritom is dit jaar gestart met crossdock scanning. Alle inkomende en uitgaande goederen die het crossdock passeren worden gescand. Met deze technologie en nieuwe werkwijze optimaliseren we onze diensten om foutmarges te minimaliseren, de doorlooptijd te verbeteren en de procesregistratie verder te optimaliseren.

17 mei 2022

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseert Sanders|Fritom een Banenfestival!  Ben jij geïnteresseerd in een baan in de logistiek? Wil je graag aan de slag als vrachtwagenchauffeur of chauffeur worden? Lijkt het je leuk om onze klanten te woord te staan als medewerker customer service? Of ben jij onze nieuwe aanwinst op het crossdock? Wie weet ben jij dan onze nieuwe collega!

04 mei 2022

Onlangs hebben we het klanttevredenheidsonderzoek afgerond met een mooi rapportcijfer van 8,5 voor de samenwerking met onze klanten. Nog geen perfecte 10 maar zeker iets waar we tevreden mee mogen zijn in deze hectische logistieke tijden. Klanten waarderen onze prettige manier van samenwerken, goede communicatie via direct contact met onze medewerkers en de snelle doorlooptijd van laden en lossen het hoogst. Onze Customer Service afdeling behaalde met een 8,7 de hoogste score. Dat gaan we natuurlijk een jaar lang te horen krijgen. Verbeterpunten zijn er natuurlijk ook. Nog beter inzicht krijgen in de levertijden en afwikkeling van schades zijn de onderwerpen waar we het komende jaar extra aandacht aan gaan geven. Alles met het doel om een nog betere tevredenheid voor onze klanten te realiseren. Wij bedanken de deelnemers aan dit onderzoek. Het geeft ons een beter inzicht in welke onderwerpen goed verlopen en waar de winstpunten voor verbetering zitten. Op naar een verdere prettige samenwerking!

Onze familie groeit verder. We hebben er weer twee nieuwe kindjes erbij :-). Sanders|Fritom heeft 2 Mercedes Sprinter busjes aangeschaft. De busjes hebben een 1 tons laadklep, een zuinige euro 6 motor en een comfortabele geveerde chauffeursstoel. Een bijkomend voordeel is dat deze busjes mogen worden bestuurd door iedereen met een regulier B-rijbewijs. Zo kunnen de medewerkers welke momenteel in het opleidingstraject tot vrachtwagenchauffeur zitten alvast proeven aan het chauffeursvak.

22 februari 2022

Sanders|Fritom is al een gehele tijd bezig met de voorbereidingen van crossdock scanning. In Q1 2022 zullen we gaan beginnen met scannen. Alle goederen die het crossdock passeren zullen zowel ingaand als uitgaand gescand gaan worden. Met deze technologie en nieuwe werkwijze optimaliseren we onze diensten om zo foutmarges te minimaliseren, de doorlooptijd te verbeteren en de procesregistratie verder te optimaliseren.

22 februari 2022

Sinds 1 januari jl. zijn we de trotse eigenaar van een mooi stukje grond. Maarliefst 16.000m2 aan het Jagersveld naast het pand van Swiss Sense, ongeveer 200 meter van ons huidige pand. Deze aankoop biedt ons een mooie kans om de groei te realiseren op onze huidige locatie. We zijn nu volop aan het discussiëren over de exacte invulling en wij houden u hiervan de komende tijd op de hoogte!

01 december 2021

Afgelopen weekend hebben wij in een item van het programma Doe Maar Duurzaam van RTL Z mogen vertellen waar wij binnen Sanders|Fritom allemaal mee bezig zijn op het gebied van duurzaamheid.  Wij leggen uit dat S|F met LZV voertuigen rijdt en wat wij daaraan aan uitstoot besparen. Ook vertellen wij dat we samenwerken met andere transportbedrijven in verder gelegen regio's in Nederland en dat wij daar in de nacht de goederen naartoe brengen, zodat wij minder uitstoten en brandstof besparen. De digitale oplossingen waar wij binnen Sanders|Fritom gebruik van maken en hoe dit duurzaam is komt ook aan bod.  Tenslotte een stukje waar wij uiteenzetten hoe het hebben van veel klanten uit dezelfde business kan resulteren in een verduurzaming van het transport. Uiteindelijk een zeer informatief filmpje waar ons bedrijf zeer mooi naar voren komt. 

18 november 2021

Voor dieselvrachtauto’s gaan per 1 januari 2022 strengere toegangseisen gelden in de milieuzones in Nederland. Dan is het alleen nog toegestaan voor vrachtauto’s met emissieklasse 6 om de zone in te rijden. De volgende gemeentes hebben dan een milieuzone: Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Maastricht, Rijswijk, Rotterdam ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Utrecht en Haarlem. Op de website www.milieuzones.nl kun je eenvoudig met het kenteken checken of jouw vrachtwagen toegang heeft tot milieuzones.

09 november 2021

6 November hebben wij een zeer geslaagde familiedag gehouden bij Sanders | Fritom. Het was een leuk feestje met veel blije kinderen en ouders. Het was, door COVID, het eerste feestje in ons nieuwe pand en het was dan ook een beetje een openingsfeestje. Er waren veel activiteiten voor jong en oud. Daarnaast was het natuurlijk ook een gezellig samenzijn van collega's buiten werktijd. Kortom een zeer succesvolle familiedag!

21 oktober 2021

Wij zoeken een internationale charters op kilometer basis, voor groupage ritten naar Duitsland met als standplaats Uden. Je bent in bezit van ADR (pre) en rijdt met een trailer van SandersFritom voorzien van laadklep. Heb je interesse en/of vragen dan kun je contact opnemen met: Jetze Wiersma (planner internationaal) 0413-224403 jetze.wiersma@sandersfritom.nl

12 oktober 2021

Samen met Sector Transport en Logistiek is Sanders | Fritom volop bezig met de werving van nieuwe medewerkers. Om hierbij ook de vrouwen in de logistiek extra in het zonnetje te zetten heeft STL een mooi filmpje gemaakt van vrouwen die werken in transport en logistiek. Het is een heel mooi filmpje geworden met onze collega's Kelly Lammers, Vivianne Rossieau, Vivian van Rossum, Iris Kalina - Cisch, Irene van Stappen en Miriam van Roosmalen. Wij zijn trots op onze vrouwen!

17 september 2021

Afgelopen woensdag hebben wij een mooie mijlpaal bereikt: de 3 miljoenste unieke order in ons systeem. De opdracht is afkomstig van Korver Holland. Korver Holland is een leverancier van sanitair producten en al vele jaren een zeer gewaardeerde relatie van Sanders| Fritom. Een mooi moment om dit te vieren met elkaar. Gisteren heeft Ron Beekmans, Manager Sales Sanders | Fritom, een lekkere taart aangeboden bij Korver Holland. Het gebak werd bij Korver enthousiast in ontvangst genomen door Rik Korver, Co van den Berg en Kiki de Waal. 

06 september 2021

Samen plezier beleven

Afgelopen zomerperiode hebben wij Stichting Spelend Kamperen (SSK) geholpen met het transport van goederen van en naar hun vakantieverblijf. 🏕️ Stichting Spelend Kamperen heeft dit jaar voor de 35ste keer mooie kampweken gedraaid voor kinderen uit de regio Uden - Nijmegen. Dankzij deze stichting hebben kinderen een fantastische week buiten en de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken in de zomervakantie.

03 augustus 2021

zuinig en veilig

Altijd weer een moment om van te genieten! Onlangs hebben we 2 van de 4 gloednieuwe Volvo trekkers in gebruik genomen. Deze trekkers worden ingezet als LZV en voor de 24-uurs distributie aan particulieren en bedrijven. Met de inzet van deze nieuwe trucks verhogen we de veiligheid en rijden we zuiniger.

Onlangs is er een akkoord bereikt voor een nieuwe CAO Beroepsgoederenvervoer. De looptijd van de nieuwe CAO afspraken lopen tot 31 december 2022. Door o.a. de perikelen rondom Covid-19 zijn de oude CAO afspraken, die liepen tot 31 december 2019, aangehouden. 

19 mei 2021

Banendag

Op 5 juni 2021 is het weer zover: de open banendag van Sanders|Fritom. Ontdek op deze dag of transport & logistiek bij jou past en of wij de ideale werkgever voor jou zijn. Je krijgt de mogelijkheid om ons geheel te ontdekken, denk aan een rit met de LZV, 5 stands waar je van je mogelijk toekomstige collega’s informatie krijgt en je kunt zelf rijden in een leswagen met instructeur.

23 maart 2021

Hiep hiep hoera!!

Vandaag is het de dag dat wij één jaar in het nieuwe Sanders|Fritom pand zitten! Wat gaat de tijd snel! In het afgelopen jaar zijn er nog aantal zaken veranderd. Dit legt Tom door middel van een rondleiding graag aan jullie uit in een filmpje. Klik even door naar het volledige bericht en link naar de video.

Afgelopen week heeft de audit uitgewezen dat we met nul non-conformiteiten het SKAL certificaat hebben verlengd. Hiermee laten we zien dat het gehele warehouse proces van biologische producten volledig onder controle is.

Complimenten voor Sanders Fritom, en in het bijzonder de dappere chauffeurs die toch de weg op zijn gegaan om onze producten bij de klant te krijgen! Ze staan er toch maar weer. Daarnaast een performance neerzetten van +/- 90% is in deze omstandigheden erg netjes en daar mogen jullie dan ook zeker trots op zijn. 10 leveringen op de grote hoop valt in alle eerlijkheid erg mee. Vanuit Coram en alle collega’s bedankt voor de inzet en de service naar onze klanten! Top hoe jullie dit hebben gedaan. Op naar temperaturen boven de 0! 😉 Raymond Hendriks | Manager Logistics Coram 

Het bestuur van de Stichting PayChecked in Transport verklaart dat door een audit is vastgesteld dat Sanders|Fritom voldoet aan de registratienormen zoals vastgesteld in de PayChecked in Transport Registratienormen en is opgenomen in het PayChecked in Transport Register. Wij zijn blij van het opnieuw behalen van het certificaat!🚚 Het register en de normenset zijn te raadplegen op www.PayChecked.nl

24 december 2020

Een welgemeend compliment van een klant is toch het mooiste kado! Bijgaand bericht ontvingen we van D-Drinks, vooraanstaand A-merk distributeur van natuurlijke non-alcoholische dranken en snacks zoals Vitamin Well, Active O2, Barebells en Cawston Press. Naast de distributie van haar producten beheren wij voor D-Drinks de opslag in ons warehouse in Uden.

01 december 2020

Op zoek naar ruimte om uw goederen veilig op te slaan? Dan bent u bij Sanders|Fritom aan het goede adres. Wij beschikken in Uden over een in 2020 nieuwgebouwd distributiecentrum van bijna 20.000 m2 met een geautomatiseerd en gedigitaliseerd WMS. Een goede werkomgeving waar we uw goederen veilig en zorgzaam behandelen. Opslag / warehousing bij Sanders|Fritom. Met een geavanceerde Warehouse Management Systeem (WMS) registreren we elektronisch de inkomende en uitgaande goederen. U beschikt hiermee op ieder gewenst moment 24/7 over real time voorraadgegevens. Wij verzorgen voor u o.a.: 🚚 In- en uitslag (FIFO, LIFO, THT of productiedatum) 🚚 Voorraadbeheer, cyclecount 🚚 Orderpicking, merken, in- en ompakken 🚚 Value Added Services: testen, modificatie en assemblage 🚚 Track en Trace tijdens gehele proces van in, op- en uitslag 🚚 Emballage registratie

23 oktober 2020

De overheid start een langdurige, grootschalige campagne tegen het onveilig gebruik van smartphones in het verkeer. Deze richt zich vooral op gedrag. Met de campagne MONO wil het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat fietsers en automobilisten bewegen hun smartphone zo in te stellen dat er tijdens het rijden geen berichten doorkomen. Ook wordt verzenders van berichten gevraagd geen berichten sturen als ze weten dat iemand onderweg is. MONO staat letterlijk voor één of alleen. Ofwel focus onderweg op één ding, namelijk het verkeer. Ongestoord onderweg zijn doe je niet alleen voor jezelf en voor je medeweggebruikers, maar ook voor hulpdiensten en wegwerkers. ‘Rij MONO, fiets MONO’. Ook Sanders|Fritom doet aan MONO rijden mee! 🚚 Dit weekend staat er een interview in de TON met onze medewerker Marcel Kerkhof. Lees dan meer over dit verhaal.

05 oktober 2020

Het zal je niet ontgaan zijn dat de drukte op de Covid-teststraten van de GGD enorm toeneemt en dat de wachttijd steeds verder oploopt. Als ondernemer sta je voor een enorme opgave en is het van belang dat je snel weet of uw medewerkers in geval van klachten wel of niet inzetbaar zijn. Uiteindelijk leidt iedere niet-inzetbare medewerker tot extra kosten. Daarom bekijkt de SBBU de mogelijkheden om op zeer korte termijn een Corona-teststraat in te richten voor de Udense ondernemers. Afgelopen vrijdag heeft Sanders|Fritom bezoek gehad van Omroep Brabant in verband met het initiatief van SBBU. Vivian stond de pers te woord om tekst en uitleg te geven over de interesse van Sanders|Fritom om hieraan deel te nemen. Ook vertelde zij over de maatregelen die Sanders|Fritom de laatste maanden al getroffen heeft om “corona-proof” te kunnen werken. Het hele interview is terug te zien op Omroep Brabant nieuws. Wie kijkt er met ons mee?

Vanaf heden 🗓 heeft ook Guardian voor Sanders|Fritom gekozen. Guardian, voorheen Afast BV en onderdeel van de SFS Intec Group, produceert hoogwaardige bevestigingsmaterialen voor platte daken. Met Sanders|Fritom heeft ze haar partner gevonden voor een snelle en betrouwbare levering op vele bouwplaatsen in de Benelux en Duitsland. Wij zijn er trots op om ons duurzame steentje hierin bij te kunnen dragen. Richard Janssen, transportplanner bij Guardian: "Sanders|Fritom is de ideale schakel naar onze klanten toe. Het hoge service level dat zij bieden in combinatie met dat van ons zorgt voor dagelijkse topprestaties!" We kijken uit naar een prettige samenwerking.👍🏼

11 augustus 2020

Fritom is de afkorting is voor Friese Transportontwikkelingsmaatschappij. Drie Friese logistieke bedrijven stonden aan de wieg van Fritom. In 1971 besloten Wiersma 📍Bolsward, Veenstra 📍Heeg en Doorenbos 📍Bolsward de handen ineen te slaan en Fritom op te richten. De oprichters wilden het transport in de regio stimuleren en uitbreiden. Hierbij waren ze een van de eerste bedrijven die zich bezig gingen houden met rijdende melkontvangst. Het pioniersinitiatief van deze logistieke bedrijven groeide uit tot de Fritom Group, een groep van logistieke dienstverleners met tien vestigingen en meer dan 700 medewerkers. Deze Fritombedrijven zijn gevestigd in Bolsward, Heeg, Veendam, Enter, Rotterdam, Zwolle en Uden. Inmiddels is de Fritom Group een belangrijke landelijke speler geworden en behoren we tot de top 25 van logistieke dienstverleners in ons land.

30 juni 2020

Vanaf 1 juli werken wij samen met Goos Horeca te Apeldoorn. 🤝 Sanders|Fritom zal met trots de levering van haar producten in de Benelux en daarbuiten verzorgen. Zij beschikken over maar liefst 9 vestigingen en diverse webshops! Wat gaf de doorslag voor Goos Horeca? Met name de hogere leveringszekerheid en flexibiliteit in combinatie met de ondernemende aanpak van Sanders|Fritom. Wij kijken heel erg uit naar een succesvolle samenwerking!

27 juni 2020

ISO14001 behaald

Alle duimpjes omhoog, want we hebben ons 14001 certificaat binnen! 🎉 En dat doen we uiteraard samen met al onze mensen! Weer een bewijs van ons duurzame ondernemerschap. ISO 14001 is een internationaal erkende norm voor het opzetten van een milieu management systeem (MMS). Door een MMS systeem te implementeren besteed de gecertificeerde organisatie structureel aandacht aan milieu in haar bedrijfsvoering. Hierbij staan twee belangrijke uitgangspunten centraal: ✅ Voldoen aan wet- en regelgeving en het beheersen van milieu risico’s. ✅ Streven naar een permanente verbetering van onze milieuprestaties. Super trots op deze prestatie en het certificaat krijgt een mooi plekje op onze locatie!

16 juni 2020

Wij zijn met de Ecostars waardering gekomen op maar liefst 5 sterren! Deze maximale Ecostars-waardering staat voor onze inspanningen op het gebied van schoon en duurzaam vervoer.

09 juni 2020

Met trots kunnen wij mededelen dat Fritom Group 7 plaatsen omhoog geschoven is en daardoor als nummer 22 in de Top 100 van logistiek dienstverleners 2020 van Nederland is geëindigd.

30 maart 2020

Wij hebben goed nieuws te melden! Opnieuw kiest een sanitairtopper voor Sanders|Fritom. Sanibell verwacht met Sanders|Fritom een verdere groei te kunnen realiseren en daarbij het directe familiaire contact te behouden.

26 maart 2020

Met gepaste trots laten we weten dat we verhuisd zijn naar een gloednieuw distributiecentrum. Sinds maandag 23 maart zijn we actief vanuit ons geheel nieuwgebouwde pand: Jagersveld 14 in Uden.

16 maart 2020

De impact van het coronavirus op het dagelijks leven is groot. Bij Sanders|Fitom vinden we het belangrijk dat onze mensen veilig kunnen werken. Daarom hebben wij een coronaprotocol opgesteld om dit te kunnen garanderen.