Onze ambassabeurs

Deze ambassadeurs helpen Sanders|Fritom om zich in te zetten voor een groenere wereld. Ons volledige Euro 6 wagenpark rijdt namelijk op HVO100, een duurzame brandstof die de CO2-uitstoot met wel 90% vermindert in vergelijking met fossiele diesel. Hiermee dragen we actief bij aan de missie om klimaatverandering tegen te gaan en het leefklimaat van toekomstige generaties te beschermen. 

Wij zouden dit niet kunnen bewerkstelligen zonder onze ambassadeurs, zij spelen namelijk een cruciale rol in onze duurzaamheidsinspanningen. Al onze ambassadeurs betalen namelijk onder aan de streep net íets meer, met deze bijdrage stellen zij ons in staat om het transport zo duurzaam mogelijk uit te voeren. 

Dankzij onze ambassadeurs hebben wij een krachtige stap kunnen zetten naar ons doel om onze CO2 footprint te verkleinen. Ontdek wie onze ambassadeurs zijn en hoe jullie ambassadeur kunnen worden hieronder. 

Ook ambassadeur worden?

Wil jij met jouw organisatie ook ambassadeur worden? En ben je benieuwd naar wat het allemaal inhoud? Je kunt altijd contact met ons opnemen!

 

Neem contact op