Wat ons drijft

Onze jarenlange ervaring, de passie van een jong en eager team en de kenmerken van een familiebedrijf biedt Sanders|Fritom de gelegenheid in te spelen op alle logistieke uitdagingen.

Flexibel

Eigen auto's, goed opgeleide chauffeurs, geen overbodige overslagdepots en rechtstreekse levering in de Benelux en Duitsland. Door alle onderdelen van het logistieke traject in eigen hand te houden, is de flexibiliteit van SanderslFritom maximaal.

net dat beetje extra

Persoonlijk contact

Bij Sanders|Fritom schatten we relaties op waarde. Daar hoort persoonlijk contact bij, wat onlosmakelijk verbonden is met het hebben van vaste contactpersonen. Het investeren in duurzame en lange termijn partnerships heeft dan ook onze topprioriteit.

Fritom Group 1024X682

Fritom Group

Fritom staat voor dé slimme en innovatieve logistieke dienstverleners die altijd op zoek zijn naar de beste logistieke oplossingen. Dit doen we door nauw samen te werken met onze zusterbedrijven. De fakkeldrager op het gebied van logistieke dienstverlening, dat wil de Fritom Group zijn. Ook in ons beeldmerk is dit gedachtegoed terug te vinden. In ons logo hebben wij Einstein verwerkt, wat voor ons staat voor de slimme 'logistic solutions' die wij bieden. Daarbij staan we in de top 30 van de logistieke dienstverleners in Nederland.

Benieuwd hoe Sanders|Fritom uw logistiek naar een hoger niveau tilt?

Afdeling Sales