ADR-transport

Vervoer van gevaarlijke goederen vereist extra aandacht en verloopt volgens speciale richtlijnen. Sinds de invoering van ADR-stukgoed zijn wij hiermee vertrouwd, uw ADR-zendingen zijn bij Sanders|Fritom dus altijd in goede handen. Wij hebben op ons cross-dock voorzieningen om ADR-zendingen op- en over te slaan conform de wettelijke voorschriften.

ADR-transport
ADR-transport
Deskundige medewerkers
Deskundige medewerkers
ADR-uitgeruste auto's en materialen
ADR-uitgeruste auto's en materialen
eigen onderhoudsteam
eigen onderhoudsteam

Gecertificeerde en deskundige medewerkers

Bij het vervoer van ADR-zendingen staat veiligheid voorop. Daarom hebben al onze deskundige chauffeurs een ADR-vakbekwaamheidscertificaat. Dit geeft aan dat zij over de kennis beschikken om ADR-goederen volgens de Europese regelgeving te handelen en vervoeren. Om alle kennis up-to-date te houden, krijgen onze medewerkers jaarlijks een cursus waarna ze worden getoetst. Uw ADR-zendingen zijn dus in professionele handen. Dat is wel zo veilig!

Veiligheid door ADR-uitgeruste auto’s en materialen

Alle vrachtwagens zijn conform ADR-regelgeving uitgerust en worden jaarlijks gekeurd. In ons cross-dock zijn alle voorzieningen aanwezig om ADR-producten veilig te behandelen Wij garanderen u dat wij uw goederen altijd veilig en betrouwbaar vervoeren.

ADR gecertificeerde medewerkers

Profiteer ook van

  • Gecertificeerde en deskundige medewerkers
  • Veiligheid door ADR-uitgeruste auto’s en materialen

Ook interesse in ADR-transport? 

Afdeling Sales