Het geheim van Sanders|Fritom

Vriendelijk en betrouwbaar

Als Sanders|Fritom hechten we veel waarde aan respectvol met elkaar omgaan, servicegerichtheid en betrouwbaarheid. We stellen de klant bij alles wat we doen centraal en zorgen altijd voor een passende oplossing. De afgelopen jaren deden we drie keer een klanttevredenheidsonderzoek: hierbij werden wij drie keer op rij beoordeeld met een 8.7 gemiddeld. Voor ons geldt: als de klant blij is, zijn wij dat ook!

Dankzij ons fijnmazige distributienetwerk komen we overal in de Benelux. Elke dag werken we hard aan het afleveren van alle zendingen van onze klanten. Het vriendelijkste transportbedrijf, dat zijn wij!

persoonlijk contact
eigen mentor chauffeurs

Innovatief familiebedrijf

We zijn een echt familiebedrijf waarin de mens centraal staat. Dit zie je terug in onze manier van werken, mensen werken met mensen! Samen met elkaar gaan we voor duurzame klantrelaties: dit is belangrijk voor ons. Daarnaast lopen we voorop met innovatie in de logistieke sector. Zo waren we een van de eerste logistieke bedrijven in Nederland met geïntegreerde boordcomputers. Ons materiaal is het nieuwste van het nieuwste. Dat maakt ons tot een betrouwbare partij die vooroploopt in zijn sector.

Overname door de Fritom Group

In 2008 is Sanders logistics overgenomen door een toonaangevende logistieke speler op de Nederlandse markt: de Fritom Group. Vanaf dat moment is het Sanders|Fritom. Vandaag de dag is Fritom een groep van zeven logistieke bedrijven met tien vestigingen: elk met hun eigen identiteit en specialisme. Het zijn zelfstandig opererende bedrijven, die waar nodig samenwerken op het gebied van kennis en organisatie, waardoor er voor elke logistieke uitdaging de beste oplossing kan worden geboden.

 

Meer weten over Sanders|Fritom?

S. Cornelissen

Afdeling Sales
Sören Cornelissen