E-fulfilment

Sanders|Fritom verzorgt het totale E-fulfilment proces van uw webshop. Online aankopen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze wereld. Ook hierin ondersteunen en verzorgen wij uw totale logistieke proces. Van in- en opslag tot het verzamelen, verpakken en verzenden van uw goederen. Een gerust gevoel!

 

logistiek blijft mensenwerk
logistiek blijft mensenwerk

Alles vanuit één warehouse en voorraad

E-fulfilment omvat feitelijk de gehele order- en serviceketen. Iedere extra schakel in deze keten kan leiden tot fouten, vertraging of miscommunicatie. Door alles onder één dak onder te brengen, minimaliseert u de kans hierop en optimaliseert u meteen de logistieke keten.

Vanuit één warehouse en gecentraliseerde voorraad zowel uw B2B en B2C klanten bedienen heeft veel voordelen. Zo optimaliseert u de voorraad en hoeft u geen onnodig nee te verkopen. Daarnaast is het voor u als relatie een stuk makkelijker en overzichtelijker. Tevens is ons warehouse in Uden streng beveiligd, waardoor uw producten altijd veilig zijn opgeslagen.

Real-time inzicht in uw voorraad

Door onze e-service kunt u 24 uur per dag real-time informatie over de status van uw zending opvragen. In ons geavanceerde Warehouse Management Systeem (WMS) is alle data direct online beschikbaar. Hierdoor is onder meer het aantal openstaande en afgehandelde orders, de voorraadstatus, de orders per dag of week en het gemiddelde aantal orderlijnen per order inzichtelijk voor u. Verder zijn er directe interfaces met alle pakketvervoerders, zodat uw klant de laatste status altijd online kan volgen via Track & Trace.

Real-time inzicht in uw voorraad

Tussen pakket en pallet

Naast pakketdistributie zijn wij dé specialist voor al uw zendingen tussen pakket en pallet. De traditionele pakketvervoerders hanteren strikte voorwaarden met betrekking tot afmetingen. Bij deze vervoerder worden pakketten via lopende banden gesorteerd en met busjes geleverd. Voldoet uw pakket niet aan deze strenge voorwaarden? Bij ons bent u altijd aan het juiste adres! Ons sorteringsproces gebeurt semiautomatisch en zonder lopende banden, waardoor wij al uw pakketten kunnen handelen.

Tevens combineren wij de B2B en B2C zendingen in ons fijnmazig 24-uurs distributienetwerk in Benelux met vrachtwagens met laadklep die minimaal een maat groter zijn dan busjes. Hierdoor leveren wij uw zendingen de volgende dag direct bij de consument aan huis. Vanzelfsprekend met voor iedere zending Track & Trace en een digitale handtekening, direct na ontvangst.

Zendingen van doos tot pallet, en alles wat daartussenin zit, leveren aan uw B2B en B2C klanten en het gemak van alles onder één dak? Dan bent u bij Sanders│Fritom aan het juiste adres!

Profiteer ook van

  • Alles vanuit één warehouse en voorraad
  • Real-time inzicht in uw voorraad
  • Tussen pakket en pallet

Ook interesse in E-fulfilment oplossingen?

Afdeling Sales