Formula Air

Formula Air Logo 3

“Wij hadden vooral behoefte aan een totaalpakket vanuit de transporteur voor pakketten en pallet zendingen.”

Ad van Hoof — Managing Director Netherlands

Formula Air is een bedrijf dat helpt bij het creëren van een duurzame werk- en leefomgeving door op een makkelijke manier toegang te bieden tot oplossingen in de industriële stofafzuiging. Ze leveren alle componenten voor stofafzuiging, filtratie en ventilatie als een one-stop-shop. Met de meer dan 30 jaar ervaring, een uitgebreide productrange, korte levertijden in geheel Europa en de kennis van verschillende industrieën met bijbehorende wetgeving, maken Formula Air bijzonder.

Naar wens van haar klanten hanteert men grote voorraden, levert via partners of produceert speciaal op aanvraag. Gelet op de schadegevoeligheid van de producten is zorgvuldig vervoer een vereiste.

“Wij hadden vooral behoefte aan een totaalpakket vanuit de transporteur voor pakketten en pallet zendingen. Daarnaast wilde we graag snelle zendingen en een goede service.”, aldus Ad van Hoof, Managing Director Netherlands.

“Sanders | Fritom ontzorgt ons uitermate goed op logistiek gebied. Wat we prettig vinden aan de samenwerking met Sanders is dat we elkaar begrijpen en versterken. Onlangs hadden we nog een uitdaging met transport en tijdelijke opslag van onze producten. Fijn is het dan om te zien dat Sanders | Fritom met een flexibele oplossing komt. Het totaalpakket en de goede communicatie zijn voor ons reden om met Sanders samen te gaan werken!”

 

20201216 113632

Afdeling Sales