GOOS HORECA

Gijs Thiessens

“We wilden graag meer controle op onze ketenpartners en door met Sanders Fritom in zee te gaan was dit mogelijk.”

Gijs Thiessens — Manager Organisatie & Logistiek bij Goos Horeca

Goos Horeca met haar hoofdkantoor in Apeldoorn levert meer dan 10.000 horeca artikelen direct uit voorraad. Met haar Cash & Carry vanuit 9 winkels in Nederland en een webshop formule belevert Goos Horeca volledig ingerichte professionele keukens tot een enkele magnetron. Van glaswerk tot terrasstoelen, allemaal uit voorraad leverbaar en veelal direct uit de winkel mee te nemen. Goos Horeca koopt rechtstreeks in bij fabrikanten over de hele wereld en levert aan horecaondernemers en verenigingen.

 

“In het verleden liepen we tegen een aantal problemen aan. We wilden graag onze cargo (goederen op pallets) opsplitsen van de pakketten. De leveringen van onze goederen in Belgie verliep niet naar wens. De leverperformance was niet goed genoeg. Daarnaast kwam onze voormalig logistiek partner met flinke prijsverhogingen." 

“De samenwerking met Sanders verloopt soepel. Ze zorgen voor het op tijd leveren van onze producten en zijn flexibel wanneer we wat meer of minder hebben om af te leveren bij onze klanten. Wat we vooral prettig vinden is de communicatie met Sanders Fritom. Er wordt naar je geluisterd en meegedacht. Zo hebben we bij de opstart adviezen gekregen hoe we onze producten nog beter konden verpakken om schades te voorkomen. Dat proactief meedenken geeft ons een prettig gevoel. We merken dat Sanders zich écht inzet om voor ons het beste eruit te halen. Daarnaast is de prijs-kwaliteitsverhouding erg goed. We zouden Sanders daarom zeker aanbevelen!”

Goos Groepsfoto