H&R Badmeubelen

Profiel

“Sanders | Fritom is voor ons in het diepe gesprongen en het loopt nu super goed.

Ronald Huiskes — Eigenaar H&R Badmeubelen en sanitair

H&R Badmeubelen & Sanitair BV is een jong en veelzijdig bedrijf dat is gespecialiseerd in de productie en samenstelling van badmeubelen. H&R heeft als doel om middels een nauwe samenwerking met haar dealers de consument net dat beetje extra te bieden. Zoals je mag verwachten van een ambitieus bedrijf streeft H&R naar zeer korte levertijden, ook als het gaat om service en garantie.

“Al sinds 2011 werken wij al samen met Sanders | Fritom. Voor onze samenwerking hadden we ons eigen warehouse en eigen werknemers. Op een gegeven moment liepen we vast op ruimte, capaciteit en automatisering. Met een wisselende orderflow hadden we of te veel of te weinig mensen. De twee opties waren om of zelf een nieuw warehouse te bouwen of te gaan outsourcen. We hebben toen besloten om dit uit te besteden aan Sanders | Fritom."

"Als handelsonderneming wil je eigenlijk het liefst bezig zijn met de handel. Alle overige activiteiten leidden af. In eerste instantie moesten wij wennen aan de manier van werken van Sanders, ook klanten hebben even moeten wennen. We voelden ons minder flexibel als voorheen omdat we niet meer zomaar naar ons magazijn konden lopen. Naarmate we groeiden bleek dit echter alleen maar een voordeel te zijn."

Sanders | Fritom denkt mee in mogelijkheden en oplossingen. Zo hebben wij samen met Sanders dropshippen opgepikt. Een klant vroeg ernaar en we zijn samen met Sanders in het diepe gesprongen. Het loopt nu super goed. De communicatie is een extra pluspunt, er wordt écht naar je geluisterd als klant. Door de jaren heen is een fijne samenwerking ontstaan.”

H&R Ronald Huiskes