Korver Holland

Pand Korver

“SANDERS FRITOM HEEFT ONS DE MEEST EFFICIËNTE LOGISTIEKE OPLOSSING GEBODEN WAARDOOR WE STAPSGEWIJS EEN COMPLEET NIEUWE WORKFLOW HEBBEN KUNNEN IMPLEMENTEREN”

Rik Korver — Eigenaar Korver Holland

Korver Holland is een internationale handelsmaatschappij gevestigd in ‘s-Hertogenbosch met jarenlange ervaring in de sanitair branche. Naast sanitair levert Korver Holland ook professionele installatiematerialen.

Ons distributiecentrum zorgt voor grote voorraden zodat de levertijd tot een minimum beperkt wordt. Wij staan garant voor betrouwbare, kwalitatieve en vaak ook innovatieve onderdelen. Dankzij een hoge omzetsnelheid en grote inkoopvolumes zijn onze prijzen bijzonder scherp. Ons groot sanitair hebben wij in 2016 ondergebracht onder de merknaam Wiesbaden Sanitair. Dit staat voor kwalitatief, stijlvol sanitair tegen een betaalbare prijs.

Het verzenden van pallets in combinatie met losse pakketten zoals bijvoorbeeld onze douchewanden, wandclosets etc. is een logistieke uitdaging. Hier waren we niet tevreden over.
Sanders Fritom heeft ons het vertrouwen gegeven dat zij de juiste partij zijn om de meest efficiënt mogelijke logistieke oplossing te bedenken.

Magazijn Korver 1
Magazijn Korver 2

Stapsgewijs zijn de nodige veranderingen doorgevoerd. Omdat dit op projectbasis gebeurde konden wij in fases toewerken naar de huidige situatie. Inmiddels is er een compleet nieuwe workflow geïmplementeerd die door beide partijen als zeer positief wordt ervaren.

Mede door de goede service en fijne samenwerking met Sanders Fritom gaat Korver Holland next level in Nederland en België.