Sanibell B.V. kiest voor Sanders|Fritom

30 maart 2020

Samenwerking Sanibell

Wij hebben goed nieuws te melden! Opnieuw kiest een sanitairtopper op de markt voor Sanders|Fritom. Waarom? Vanwege onze goede service en het zorgvuldig omgaan met haar badkamerproducten. Sanibell verwacht met Sanders|Fritom een verdere groei te kunnen realiseren en daarbij het directe familiaire contact te behouden.

Het in Oud-Beijerland gevestigde Sanibell B.V. ontwikkelt een breed assortiment aan badkamermeubelen voor verschillende labels. Al sinds de jaren 70 importeert het bedrijf sanitaire producten voor de projectwereld en daarmee hebben ze zich over de jaren bewezen als een sterke speler op de mark met uitmuntende kennis van zaken. Wij zijn trots om onze diensten ook voor Sanibell te mogen uitvoeren.

Naast dat Sanibell B.V. zich kan vinden in Sanders|Fritom haar focus op kwaliteit en service, hebben beide bedrijven raakvlakken op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zo is het kantoorpanden magazijn van Sanibell volledig zelfvoorzienend: door gebruik te maken van een aardpomp en zonnepanelen wordt energie opgewerkt en het pand verwarmd. Duurzaamheid is ook iets waar Sanders|Fritom stil bij staat. In 2020 werd ons nieuwe distributiecentrum in Uden opgeleverd. Bij de bouw van het nieuwe pand is uiteraard rekening gehouden met het milieu. Zo hebben we zonnepanelen en ledverlichting geïnstalleerd, zijn er waterbesparende voorzieningen (grijswater circuit) en hebben we gelet op afvalscheiding en het minimaliseren van verspilling op de werkvloer.