PVG

LOGO 4 (1)

“Door onze enorme groei is het voor ons belangrijk dat we snel kunnen schakelen met de distributie van onze climate control producten.”

Jos van Heijst — Operations Manager Benelux

PVG is al meer dan 40 jaar een internationaal handelshuis van klimaatproducten zoals mobiele airco’s, verplaatsbare kachels en kachelbrandstof. Onder de merknaam Qlima levert PVG in heel Europa haar consumentenproducten via een netwerk van 15.000 dealers. Het hoofdkantoor van PVG is gevestigd in het Noord-Brabantse Oss.

In het verleden hebben we met verschillende logistieke partijen samengewerkt. We merkte toen dat we behoefte hadden om de warehousing en distributie onder te brengen bij één logistieke dienstverlener. Destijds hebben we besloten om dit bij Sanders | Fritom te doen, waar we nu alweer 15 jaar heel prettig mee samenwerken.

“PVG maakt een enorm groei door in de verkoop van onze climate control products. Het is voor ons belangrijk om snel te kunnen schakelen met de distributie van onze producten tijdens koude winters en hete zomers. Een grote en flexibele capaciteit in bemensing in het warehouse is een must. Daarnaast is een 24-uur distributie voor ons essentieel.”

QL0035 3D Dozen Montage P426 D516 A45 SRE3531C
aflevering B2C & B2B

Het mooie van Sanders | Fritom is dat men oplossingen op maat biedt. Ze denken oplossingsgericht waardoor we al mooie dingen hebben kunnen realiseren. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende activiteiten verder uitgebreid, waaronder de B2C leveringen en reverse logistics.

 

Een sterk kenmerk van Sanders | Fritom is dat er geen dingen beloofd worden die later niet nagekomen worden. Afspraak is afspraak. Wij kunnen dus écht op Sanders vertrouwen! Daarnaast is hun service van zeer hoge kwaliteit. Ondanks dat Sanders | Fritom onderdeel is van een grote groep bedrijven, verliezen zij hun uitstraling als familiebedrijf niet.”