Toi-Toys

Toi-Toys logo

“We herkennen hun drive voor de klant, zoals wij die ook hebben voor onze klanten.”

Rob Rooijackers — Algemeen Directeur, Toi-Toys

Toi-Toys is een importeur en exporteur van betaalbaar speelgoed. Rob Rooijackers van Toi-Toys: "Wij willen de klanten zo gelukkig mogelijk hebben op zakelijk gebied. Wij gunnen ze succes, dit kunnen wij waarmaken door de juiste service te leveren voor de klant, door te ontzorgen en te faciliteren." 

Wij leveren speelgoed, waarbij kinderen de doelgroep zijn. Dit is een enorm kwetsbare doelgroep en wij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit. Deze kwaliteit moeten wij waarborgen naar onze klanten. Onze klant moet daar geen zorgen over hebben.  

In 2010 zijn wij gestart met Sanders | Fritom. Voordat we bij hun kwamen hebben we verschillende partijen naast elkaar gezet. Hierbij was het voor ons het belangrijkste dat de service van het bedrijf naar onze wens was. Bij Sanders | Fritom is dit het geval. Wij hebben vaste medewerkers die ons te woord staan als wij contact met hen opnemen. Dit werkt erg prettig voor ons. De medewerkers die wij spreken kennen onze situatie.  De betrouwbaarheid, dat je op ze kan rekenen, spreekt ons erg aan. Met een jaarlijkse groei van 30% is dat zeker van belang. 

Wij beschikken over 1.400 artikelen in ons warehouse. Deze exporteren wij naar onze klanten in heel Europa en daarbuiten. Op dit moment beheert Sanders | Fritom een deel van onze warehousing. Binnenkort zal dit nog verder uitgebreid worden omdat we hard groeien. 

 

Toi-Toys building
Toi-Toys trailer

Inmiddels is ons transportpakket uitgebreid van alleen de Benelux naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. En dit bevalt ons goed. De service van Sanders | Fritom blijft hetzelfde, hoe ver we ook gaan. Wanneer Sanders | Fritom voor ons onderweg is naar een klant waarmee wij een tijdsafspraak hebben, informeert de chauffeur de klant wanneer er zich eventuele problemen voordoen. Ook heeft Sanders | Fritom daarover contact met ons, zodat onze planner er ook rekening mee kan houden. De medewerkers van Sanders | Fritom beschikken over apparatuur waarmee ze de mogelijkheid hebben om deze service te bieden. We herkennen hun drive voor de klant, zoals wij die ook hebben voor onze klanten.” 

Afdeling Sales